My A Journal Jaaragenda 2024 Lila (2)
Invulboekjes.nl

Back to school! Let’s go

Ben je er klaar voor? Bereid je goed voor op het nieuwe schooljaar! Bestel niet zomaar een schoolagenda, maar bestel er eentje die jij fijn vindt. Bij ons vind je een ruime collectie met originele schoolagenda’s. Naast overzichtelijke schoolagenda’s hebben we ook mooie planners, notitieboekjes en schrijfwaren.

Bekijk alle schoolagenda's

Invulboekjes.nl

Planners voor de hele familie

Houd alle afspraken van je gezin bij in een familieplanner. We hebben het allemaal druk. En niet alleen jij en je partner, maar ook jullie kinderen hebben volle agenda’s.

Zo moeten ze natuurlijk naar school, maar daarnaast wordt er volop afgesproken met vriendjes en vriendinnetjes, zitten ze misschien op muziekles en moeten ze naar de sportclub gebracht worden. En oja, dan moeten jullie ook nog op bezoek bij je (schoon)ouders. En dat allemaal tussen je eigen afspraken en verplichtingen door. Hoe je het overzicht bewaart? Met een familieplanner, natuurlijk!

Bekijk alle familieplanners

Invulboekjes.nl

Complete schoolpakketten

A Journal (11)
Invulboekjes.nl

Persoonlijke dagboeken & Journals

Ontdek onze prachtige persoonlijke dagboeken en journals, perfect voor al je gedachten, dromen en plannen. Of je nu je doelen wilt bijhouden, je creativiteit wilt uiten of gewoon even wilt ontspannen met een pen en papier, het kan allemaal met onze dagboeken.

Begin vandaag nog met schrijven en maak van elke dag jouw verhaal!

Bekijk alle journals

Invulboekjes.nl