3 minuten leestijd

Mooie herinneringen aan je trouwdag met deze handige tips

Als je gaat trouwen dan moet er veel geregeld worden. De locatie waar het huwelijk plaatsvindt, waar is het diner of het feest, waar worden de officiële trouwfoto’s gemaakt? En dan wil je er als kersvers bruidspaar natuurlijk ook nog optimaal van genieten zonder dat je op de dag zelf nog van alles moet gaan regelen.

De ceremoniemeester

Het is vandaag de dag steeds meer gebruikelijk om een ceremoniemeester te hebben voor je huwelijk. Deze persoon moet ervoor zorgen dat alles goed wordt geregeld zodat de dag op rolletjes loopt. Hij of zij bezoekt samen met het bruidspaar de trouwlocatie en zorgt op de huwelijksdag eventueel voor de aankleding of voor muziek die wordt gespeeld als het bruidspaar naar het spreekwoordelijke altaar loopt. Maar de ceremoniemeester kan meer doen. Zoals een leuk gastenboek maken waarin alle gasten een leuk bericht voor het bruidspaar achterlaten, eventueel met foto.

Trouwdag Herinnering

De fotoreportage

Als je voor de fotoreportage een professionele fotograaf inhuurt, dan weet deze vaak mooie locaties om de officiële foto’s te maken. Als je zelf een locatie kiest, let er dan op dat je daar toegang hebt. Je mag bijvoorbeeld niet zomaar overal in de natuur foto’s maken. In de bossen moet je bijvoorbeeld op de paden blijven. Als de foto’s er zijn kun je daar een mooi album van maken, soms doet de fotograaf dit. Foto’s nabestellen doe je bij de fotograaf, het is niet zo netjes om ze onder de kleuren scanner te leggen. Bovendien krijg je dan foto’s van zeer lage kwaliteit in vergelijking met gewone afdrukken. Een mooie fotolijst groot voor de mooiste foto van het bruidspaar, bestel je eenvoudig online.

Een bedankje voor de gasten

Het is een goede gewoonte om de gasten op een huwelijksfeest te bedanken voor hun komst met een mooi aandenken. Vaak wordt hier een foto voor gebruikt. Vroeger was het meestal een bedankkaartje waar het bruidspaar met een korte tekst de gasten bedankt voor hun komst en dat het daardoor een onvergetelijke dag werd. Vandaag de dag wordt er vaak iets speciaals van gemaakt, zoals een klein cadeautje. Ook dit is een taak die je aan de ceremoniemeester kunt overlaten, maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen.

Een speciaal cadeau voor speciale gasten

Je kunt bij Your Decoration mooie fotolijsten bestellen voor je trouwfoto’s. Bijvoorbeeld om een mooie foto van jullie cadeau te geven aan de wederzijdse ouders of grootouders of aan de getuigen. En veel stellen vinden het ook wel speciaal om een trouwfoto in hun eigen huis aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en zelfs een fotolijst op maat laten maken als het door jou gewenste formaat niet in het standaard assortiment te vinden is. Op deze manier kun je ook genieten van jullie trouwdag zonder dat je het trouwalbum tevoorschijn haalt om herinneringen op te halen aan een mooie dag.

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

5/5

Ontdek waarom klanten zó tevreden zijn over Invulboekjes!
Lees 15.000+ eerlijke reviews van onze klanten.

Klanten beoordelen ons met 9,3/10 uit 15.000+ reviewsVlag
Daar zijn we trots op!

5/5

Keurig verzorgd en goede service. Enorm bedankt… al ben je een leek op het gebied van de digitale wereld. Ze begeleiden perfect!

Review over Invulboekjes van: H.H.Vlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 29-08-2024

5/5

Zeer goed geholpen. De medewerker voor de klantenservice krijgt een zeer grote pluim en zou het tof vinden als Ymke ook een waardering krijgt van haar leidinggevende. Het bestelde boekje was niet op voorraad en ze mailde tijdig met een vervanging. Ze heeft alsnog een juist boekje weten te vinden en keurig beantwoord. Ook de levering was zeer zeer snel. Sneller dan aangegeven!

Review over Invulboekjes van: TalithaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 04-09-2024

5/5

Correcte service. Levertijd zoals verwacht. Een tevreden klant hier.

Review over Invulboekjes van: MHVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 05-09-2024

5/5

Duidelijkheid qua bestellen en mooi op tijd geleverd!

Review over Invulboekjes van: MargaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 05-09-2024

Invulboekjes.nl
Review Foto