Fyllbooks Dagboek voor Dankbaarheid – Linnen crème met goudfolie

Variant: Dankbaarheid

21,95

  • Gratis stickervel bij je bestelling
  • Gratis bezorging vanaf 30,-
  • 60 dagen bedenktijd: niet goed, geld terug garantie
  • Klantbeoordeling 9,3/10

Grote of zakelijke bestelling?

Invulboekjes.nl

Highlights van Fyllbooks Dagboek voor Dankbaarheid – Linnen crème met goudfolie

  • Ontdek je eigen geluk: Het dankbaarheidsdagboek helpt je om te focussen op de kleine dingen in het leven, waardoor je meer controle krijgt over je eigen geluk en beter ziet wat echt belangrijk is.
  • Vergroot je bewustzijn: Door dagelijks in het dagboek te schrijven, verhoog je je bewustwording en leer je te waarderen wat je hebt, wat je doet, en wat je al hebt bereikt in het leven.
  • Positieve mindset: Door dankbaarheid te beoefenen, verrijk je je leven met positiviteit, wat leidt tot persoonlijke groei en een beter zelfbeeld.
  • Geniet meer van elke dag: Het dagboek moedigt je aan om stil te staan bij, en te genieten van de kleine en waardevolle momenten in je dagelijks leven.
  • Verminder stress en prikkels: Gebruik het dagboek als een methode om tot jezelf te komen in een wereld vol prikkels en stress, waardoor je rust en balans vindt.
  • Stijlvol en waardevol cadeau: Met een prachtige linnen cover en afwerking met goudfolie is het dagboek niet alleen fijn om in te schrijven, maar ook een stijlvol item voor je interieur en een perfect cadeau.
Invulboekjes.nl
  • Vóór 23.30 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis bezorging vanaf 30,- (NL)
  • Gratis stickervel bij je bestelling*
  • Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf

Fyllbooks Dagboek voor Dankbaarheid – Linnen crème met goudfolie

Hoe vaak sta jij stil bij de kleine dingen in het leven? Deze dingen worden vaak over het hoofd gezien omdat we ons richten op de grote doelen en wensen die buiten handbereid liggen, wat een gevoel van ontevredenheid kan opleveren. Het dankbaarheidsdagboek helpt je om uit de gedachtegang te stappen en stil te staan bij de kleine dingen die er ook toe doen.

Door in het dagboek te schrijven krijg je weer controle over je eigen geluk en kom je er achter wat belangrijk is in het leven. Het dankbaarheidsdagboek zorgt voor meer bewustwording en helpt je om te stoppen met het streven naar meer. Je leert te waarderen en te houden van wat je hebt, wat je doet en wat je allemaal al hebt bereikt in het leven.

Door te focussen op dankbaarheid zal je leven worden verrijkt met meer positiviteit wat uiteindelijk weer zal leiden tot groei en een beter zelfbeeld.

Het doel van dit dagboek is om jou stil te laten staan bij alle kleine dingen in je leven waar je heel dankbaar voor mag zijn, en die je (zonder dat je het door hebt) voor lief neemt. Door elke dag in dit dagboek te schrijven zul je stapje voor stapje meer genieten van de momenten die zich afspelen gedurende jouw dag en begin je met het koesteren van de personen en gebeurtenissen om je heen. Je zult merken dat je uiteindelijk positiever in het leven staat doordat je tot besef komt hoe jij je ontwikkelt, wat er goed gaat en waar je dankbaar voor mag zijn.

Een mooie methode om weer tot je zelf te komen in een wereld vol prikkels en stress. Ook een prachtig en waardevol boek om cadeau te geven. De linnen cover en afwerking met goudfolie zorgt er voor dat het boek niet alleen fijn is om in te schrijven, maar ook een mooi item in je interieur kan zijn. Je hoeft het dus niet weg te leggen, wat weer motiveert om er elke dag in te schrijven.

Specificaties

Aantal pagina's

120

Formaat

A5 (21 x 14.8 cm)

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover, Linnen cover

Type dagboek

Dagboek, Motivatiedagboek

Doelgroep

Volwassenen

Kleur

Créme

Variant

Dankbaarheid

Afmetingen

L: 15cm x B: 21cm

Artikelnummer

9789083260426

Invulboekjes.nl

0 beoordelingen voor Fyllbooks Dagboek voor Dankbaarheid – Linnen crème met goudfolie

0 / 5.0

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Verzending & Retour

Bezorging van je bestelling

Bekijk de actuele levertijd melding bovenaan deze pagina bij het product. De bestelling wordt op jouw aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door PostNL of DHL. Je kunt ook kiezen voor een DHL- of PostNL afhaalpunt in de buurt.

Ruilen & retourneren

Wil je een product ruilen? Stuur het product retour en plaats een nieuwe bestelling. Wil je een product retourneren? Dit kan binnen de verlengde zichttermijn van maar liefst 60 dagen.

Getoonde accessoires op afbeeldingen

Alle producten worden zonder eventueel afgebeelde accessoires geleverd, zoals bijvoorbeeld stickervellen, decoratie of washi tape etc. Als er wél accessoires worden meegeleverd met het product, dan is dit uitdrukkelijk vermeld in de productomschrijving.

Veilig & vertrouwd winkelen

Invulboekjes.nl wordt actief gecontroleerd én is gecertificeerd door de onafhankelijk partij Stichting WebwinkelKeur. Zo doen we er alles aan zodat jij veilig kunt shoppen. Bekijk ons: keurmerk en 14.000+ klantreviews.
webwinkelkeur logo

Fyllbooks Dagboek Voor Dankbaarheid Linnen Crème Met Goudfolie (2)

Fyllbooks Dagboek voor Dankbaarheid – Linnen crème met goudfolie

21,95